Home

HANS VREEMAN meubels en interieur

Hans Vreeman ontwerpt en maakt moderne meubels op maat. In de meubelmakerij wordt met vrijwel alle soorten materiaal gewerkt zoals massief hout,  plaatmateriaal, staal, glas en natuursteen. Ontwerp, materiaalkeuze en vervaardigdiging gaan altijd in samenspraak met de klant en de voortgang wordt  tussendoor getoetst, zodat het eindresultaat wordt volgens zijn verwachtingen en eisen. Ook uw eigen ontwerp of schets wordt door Hans Vreeman  omgezet in een kwaliteitsmeubel. Laat u inspireren door de foto’s van diverse projecten die Hans Vreeman heeft gerealiseerd.


MAATWERK

Maatwerk betekent ook echt ‘op  maat’. Meubels van Hans Vreeman  zijn tot op de millimeter nauwkeurig,  zodat ze precies passen waar u dat  wilt. Inmeten en overleggen behoren  tot de standaard werkzaamheden.

PRIJS OP MAAT

Maatwerk is geen duurkoop. U krijgt het meubel in het materiaal en de kleur die u wenst. Daar heeft u dan ook jarenlang plezier van. Hans Vreeman zorgt altijd voor een passende offerte.

ADVIES OP MAAT

Hans Vreeman ontwerpt en voert uit in samenwerking met u. Het zijn uw beslissingen. De jarenlange ervaring  gebruikt Hans Vreeman wel om u  tot in detail te adviseren zowel in vorm als in materialen en kleuren. 

GARANTIE EN ONDERHOUD

Hans Vreeman maakt meubels van  de hoogste kwaliteit. Daar heeft u garantie op, ook na verloop van tijd als er onverhoopt eens iets aan zou  mankeren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.